De band

Joey Nojodikromo

Vocals

Bio

Zingen en entertainen is voor Joey een tweede natuur. Met zijn opzwepende en aanstekelijke energie krijgt hij vrijwel iedereen in beweging.

Irene Freij

Vocals

Bio

Een echte uitblinker op het gebied van zingen en giebelen. Elke tekst die je haar voorlegt tovert ze om tot een onvergetelijk oorgasme.

Fabian Bos

Trompet

Bio

Ongeacht wat Fabian in zijn mond stopt, hij weet er nieuw leven in te blazen. En hij heeft rood haar, wat heel cool is.

Evan van Doorn

Saxofoon (alt)

Bio

De oudste van de band, maar erg speels en creatief. Saxy tunes, lyrics schrijven en slechte woordgrappen maken is zijn ding.

Marijn Broekman

Saxofoon (tenor)

Bio

Als er iemand weet hoe hij zijn gevoel moet laten spreken, dan is Marijn het wel. Geniet van zijn lekkere sound en Laat je meeslepen in een verpletterend en sensationeel solospel.

Mesach Siaila

Bas

Bio

Cool, layed back en easy going. Kijk en luister naar zijn superlekkere baslijntjes om even helemaal tot rust te komen.

Sebas Graventein

Gitaar / back vocals

Bio

Met zijn slikke looks en licks is Sebas de gevoelige snaar voor vele Chicks

Dani Brands

Toetsen

Bio

Voor spectaculaire sounds moet je bij Dani zijn. Bij elk optreden weet hij zijn publiek, zijn band en zichzelf weer te verrassen met nieuwe coole effecten.

Abel Felix

Drums

Bio

Abel heeft 12 jaar tussen de indianen geleefd waar hij de basis heeft gelegd voor het drummen. Met zijn blote handen heeft hij tientallen geiten, runderen, tijgers en hertjes geslacht om van het vel trommels te maken en gebruikte de botten als drumstokjes. Na 12 jaar besloten de indianen hem af te stoten omdat hij het oerwoud omtoverde tot één groot drumparadijs en er door de herrie niet meer te jagen viel.