De band

De Band
Sunroots is gestart in 2017 en is officieel aangekondigd in 2018. Daarvoor speelde de band onder de naam The Rising Sun. Met de aanvoer van nieuwe muzikanten en een nieuwe sound heeft de band besloten verder te gaan onder de naam Sunroots.
Check de bandleden

Joey Nojodikromo

Vocals

Bio

Zingen en entertainen is voor Joey een tweede natuur. Met zijn opzwepende en aanstekelijke energie krijgt hij vrijwel iedereen in beweging.

Irene Freij

Vocals

Bio

Een echte uitblinker op het gebied van zingen en giebelen. Elke tekst die je haar voorlegt tovert ze om tot een onvergetelijk oorgasme.

Fabian Bos

Trompet

Bio

Ongeacht wat Fabian in zijn mond stopt, hij weet er nieuw leven in te blazen. En hij heeft rood haar, wat heel cool is.

Evan van Doorn

Saxofoon

Bio

De oudste van de band, maar erg speels en creatief. Saxy tunes, lyrics schrijven en slechte woordgrappen maken is zijn ding.

Sebas Graventein

Gitaar / back vocals

Bio

Met zijn slikke looks en licks is Sebas de gevoelige snaar voor vele Chicks

Dani Brands

Toetsen

Bio

Voor spectaculaire sounds moet je bij Dani zijn. Bij elk optreden weet hij zijn publiek, zijn band en zichzelf weer te verrassen met nieuwe coole effecten.

Rosan Asmussen

Bas

Bio

Met een grote liefde voor bas, openhartige en ontwapende uitstraling is ze een heuze aanwinst voor Sunroots. Deze Bassepoester is niet alleen een genot om naar te kijken, ook om naar te luisteren!

Abel Felix

Drums

Bio

Abel heeft 12 jaar tussen de indianen geleefd waar hij de basis heeft gelegd voor het drummen. Met zijn blote handen heeft hij tientallen geiten, runderen, tijgers en hertjes geslacht om van het vel trommels te maken en gebruikte de botten als drumstokjes. Na 12 jaar besloten de indianen hem af te stoten omdat hij het oerwoud omtoverde tot één groot drumparadijs en er door de herrie niet meer te jagen viel.