De band

Maak kennis met de leden van Sunroots.

Joey Nojodikromo

Vocals

Bio

Zingen en entertainen is voor Joey een tweede natuur. Met zijn opzwepende en aanstekelijke energie krijgt hij vrijwel iedereen in beweging.

Irene Freij

Vocals

Bio

Een echte uitblinker op het gebied van zingen en giebelen. Elke tekst die je haar voorlegt tovert ze om tot een onvergetelijk oorgasme.

Fabian Bos

Trompet

Bio

Ongeacht wat Fabian in zijn mond stopt, hij weet er nieuw leven in te blazen. En hij heeft rood haar, wat heel cool is.

Evan van Doorn

Saxofoon

Bio

De oudste van de band, maar erg speels en creatief. Saxy tunes, lyrics schrijven en slechte woordgrappen maken is zijn ding.

Sebas Graventein

Gitaar / back vocals

Bio

Met slikke looks en licks is Sebas de gevoelige snaar voor vele Chicks

Rishi Yildiz

Toetsen

Bio

Een mooie woekerende haardos, betoverende lach en razendsnelle zijdezachte vingertjes. Rishi weet van vrijwel elke situatie een muzikaal hoogtepunt te maken.

Abel Felix

Drums

Bio

Abel heeft 12 jaar tussen de indianen geleefd waar hij de basis heeft gelegd voor het drummen. Met zijn blote handen heeft hij tientallen geiten, runderen, tijgers en hertjes geslacht om van het vel trommels te maken en gebruikte de botten als drumstokjes. Na 12 jaar besloten de indianen hem af te stoten omdat hij het oerwoud omtoverde tot één groot drumparadijs en er door de herrie niet meer te jagen viel.

Rosan Asmussen

Bas

Bio

Met een grote liefde voor bas, openhartige en ontwapende uitstraling is ze een heuze aanwinst voor Sunroots. Deze Bassepoester is niet alleen een genot om naar te kijken, ook om naar te luisteren!

Davy Apollo

Geluid

Bio

Voor zover bekend is Davy de enige mens die met vleermuizen kan communiceren vanwege zijn extreem goede gehoor. We hebben het feitelijk nog niet helemaal kunnen vaststellen of het echt zo is. Tot op heden moeten we hem maar op zijn woord geloven. Hij is in ieder geval wel een super fijne geluidstechnicus.