Relaties

Share your music!

Jamundo is een muzikaal platform in Groningen gevormd door jonge talentvolle artiesten. Eens in de twee weken op vrijdag, geven ze in de Drie Gezustes een wereld geori├źnteerde jamsessie waarmee ze de tent goed vol weten te krijgen. Naast de Jam Sessies zijn ze actief in het organiseren van workshops, events en begeleiding van artiesten. Wil je een keertje meespelen of zoek je een ervaren sessie muzikant? Jamundo heeft het allemaal!
Ga naar de website

The Hotshot

Pablo ter Borg is een ervaren fotograaf en designer van beroep. We hebben het genoegen en geluk dat Pablo met enige regelmaat meegaat naar onze shows om prachtige shots te maken. Zoek je een goede fotograaf voor je band, een te gek nieuw logo voor je website of ander design? Pablo is je professionele plaatjesmaker!
Ga naar de website

Climb the Hill to get to the top

Waarom een berg beklimmen als je met een heuvel al de top kunt bereiken? Hill bookings is een jong bookingskantoor dat gerund wordt door Dominic van den Heuvel. Dominic werkt al vele jaren achter de schermen voor diverse bands.

Hoewel Sunroots geen exclusieve samenwerking heeft met Hill Bookings, heeft hij ook voor Sunroots al vele shows geregeld.
Ga naar de website

Develop your talent

Urban House Groningen is een non-profit organisatie met een rijkelijk cultuuraanbod. Ze organiseren veel op het gebied van muziek, dans, sport, graffiti en spoken word. Zo is er in 2018 een samenwerking met Sunroots ontstaan om jonge rappers te begeleiden als band voor een tweetal shows. Benieuwd naar wat Urban House voor jou kan betekenen?
Ga naar de website

Samenwerken met Sunroots?

Ben je een booker, muzikant, programmeur, videograaf, of heb je een andere awesome skill en wil je graag samenwerken met Sunroots? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.